301Artemisbet – Güncel Artemisbet Giriş Adresi

Artemisbet ‘te yaşanan giriş karışıklığına son verecek olan bu yazımızda aktif güncel girişi ve yaşanılan sorunla ilgili detayları bulabilirsiniz. Yeni adres 301Artemisbet şeklindedir.

Artemisbet Giriş

301Artemisbet Yeni Giriş

Artemisbet ‘te kendinden kaynaklı olmayan bir güncel giriş sorunu yaşanıyor. Dün açıkladığı 300Artemisbet ‘in neredeyse dakikalar sonra tekrar kapanması ama aynı zamanda bazı kişilerin bu adresten erişim sağlayabilmeleri, erişim problemi yaşattı. Kiminde açılan kiminde açılmayan adres sonrasında ise 301Artemisbet girişi yeni adres olarak belirlendi.

Teknik olarak yaşanan bu durumun Artemisbet kaynaklı değildir. Buradaki tespit edilen ana sorun erişim engeli ile birlikte bazı yerel internet sağlayıcılarının kapatma / engelleme konusunda teknik bir sıkıntı yaşamasından kaynaklıdır. Normalde kapatılmış olan adres üzerinden bazı kişilerin erişim sağlayabilmesi, bazılarının sağlayamaması da yine bu durumla alakalıdır. Artemisbet sitesinde, kendi tarafında işlemlerle veya erişimle ilgili hiçbir problem veya sorun bulunmamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir